9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümünde birbirlerini suçladılar

Kilis’te 9 yaşındaki Gina Mercimek’i öldürerek su kuyusuna atan 2 zanlının davasında dördüncü duruşması başladı. Sanıklar Azittin Altınöz ve Hüseyin Boğuç'un birbirini suçladığı duruşmada mahkeme heyeti tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 6 Mayıs’a erteledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümünde birbirlerini suçladılar

Olay, 4 Nisan 2023 tarihinde Kilis Okçular Mahallesi'nde Selvili Medrese Sokak'ta meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Gina Mercimek bir evin bahçesindeki su kuyusunda ölü bulundu.

Polis ekipleri yaptığı çalışmalar sonucunda Gina Mercimek briket bağlanarak öldürüldüğünü tespit etti. Ekipler, kısa sürede cinayet şüphelisi 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak tutuklandı.

Olaya ilişkin 2 tutuklu sanığın yargılandığı davada dördüncü duruşması bugün Kilis 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Tutuklu sanıklar Azittin Altınöz jandarma kontrolünde duruşma katılırken Hüseyin Boğuç ise Ses ve Görüntü Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya bağlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER