9 puanlık galibiyet

Beşiktaş ve F.Bahçe’nin yenildiği haftada gelen bu zafer çok değerli.

HÜRRİYET HÜRRİYET
9 puanlık galibiyet

Banu YELKOVAN - Hem Beşiktaş’ın hem Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada kazanmak, bu haftaya kadar olan tüm sonuçları olmasa da en azından derbiyi temize çekmek anlamına gelecekti Galatasaray için. Alınacak 3 puanla, klasmanda çıkılacak 2 sıranın çok ötesinde bir moral kazandıracak, derbide yenildiği rakibini yakalama, zirveyle olmasa da ikinciyle olan farkı üç puana düşürme, iki hafta içinde karşılaşacağı ezeli rakibinin üzerine çıkma fırsatı ve birkaç gün içinde Moskova’yı yine bu statta ağırlamaya hazırlanırken olabilecek en iyi senaryo anlamına gelecekti.

FATiH TERiM’iN MESAJI

Son iki maçından sadece bir puan çıkartabilmiş rakibi Gaziantep karşısına, ileri uçta bir rotasyonla ve güleryüzle çıktı Fatih Terim. Derbide Sergen Yalçın’la sergilediği sıcak görüntüleri Erol Bulut ve tüm yardımcılarına yayarken ligin gerginleştiği haftada farklı bir mesaj vermek istiyordu belki de.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER