34 yıldır lise aşkıyla evli olan ünlü şarkıcıdan itiraf geldi: Bir melek değilim… Karım her seferinde beni affetti

Dile kolay 80’li yıllardan beri adı müzik piyasasının en üstlerinde yer alıyor, çıkardığı albümleri milyonlar dinliyor, kazandığı sayısız ödül, elde ettiği başarılarla artık neredeyse yaşayan bir efsaneye dönüşmüş durumda.

HÜRRİYET HÜRRİYET
34 yıldır lise aşkıyla evli olan ünlü şarkıcıdan itiraf geldi: Bir melek değilim… Karım her seferinde beni affetti

Rock müzik denildiğinde çok hareketli bir yaşam, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, genç yaşta kaybolup giden nice yetenek gibi şeyler konuşulurken onun adı hep “iyi aile çocuğu” olarak anıldı.

ALIŞILMADIK BİR ROCK YILDIZI

Pek çok meslektaşından farklı olarak uzun yıllardır süren mutlu bir evliliği, dört çocuğu ve her zaman ailesini her şeyin önüne koyduğu bir hayatı oldu.34 yıldır lise aşkıyla evli olan ünlü şarkıcıdan itiraf geldi: Bir melek değilim… Karım her seferinde beni affetti - Resim : 1Jon Bon Jovi gösteri dünyasının "uslu" çocuğu olarak tanınmıştı... Ünlü şarkıcının yaptığı son itiraf herkesi şaşırttı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER