23 Nisan gösterisinde veliden öğretmene dayak

Esenler’de 23 Nisan gösterileri sırasında öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darbedildi. Darp raporunu aldıktan sonra Esenler Polis Merkezi’ne götürülen öğretmenin, şikayetçi olmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
23 Nisan gösterisinde veliden öğretmene dayak

Olay 23 Nisan'da saat 11.00 sıralarında Esenler’de bulunan Ayvalıdere Ortaokulu’nda yaşandı. İddiaya göre, 23 Nisan gösterileri sırasında veli Mehmet Ş., okula çocuğunu izlemeye geldi. Daha sonra Türkçe öğretmeni Ozan K.’yı konuşmak için okul bahçesinden dışarıya davet etti. Öğretmeni whatsapp grubunda neden uyardığını sorduktan sonra aralarında tartışma çıktı. Mehmet Ş.'yi öğretmene saldırarak darbetti. Araya diğer öğretmenler girdi.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Yaralı öğretmen, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Darp raporunu aldıktan sonra Esenler Polis Merkezi’ne götürülen öğretmenin, şikayetçi olmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

23 Nisan gösterisinde veliden öğretmene dayak - Resim : 1

“HOCAYA KAFA ATTIKTAN SONRA YUMRUKLA SALDIRIYOR”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER