23 Nisan coşkusu başlıyor! Meclis üç gün çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde TBMM Yerleşkesi, 3 gün çocuk bahçesine dönecek. Çocuklar Meclis yerleşkesi ve ön bahçede kurulacak şenlik alanında bayramlarını kutlayacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
23 Nisan coşkusu başlıyor! Meclis üç gün çocukların

TBMM, kuruluşunun 104’üncü yıldönümü dolayısıyla hafta sonundan itibaren 3 gün çocukları ağırlayacak. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde TBMM Yerleşkesi’ni çocuk bahçesine dönüştürecek 3 günlük program hazırladı. Meclis’in açılışının 104’üncü yıldönümü kutlamaları, 20 Nisan Cumartesi TBMM ön bahçedeki etkinliklerle başlayacak. Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği alanı üç gün açık kalacak. Programa Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı da katılacak. Vagonlar halinde hazırlanan 23 Nisan ekspresiyle çocuklar üç gün boyunca yerleşkeyi gezebilecek. Çocuklar için hazırlanan program şöyle:

FİLMDEN KONSERE

- TBMM Halkla İlişkiler Binası’nda cumartesiden pazartesiye kadar 11.00 ile 14.00 saatleri arasında günde iki seans olarak çocuk filmleri gösterilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER