200 bin liraya lüks cip! Evraksız yasadışı satış yapıyorlar... İşte sosyal medyada otomobil fiyatları

Hacizli ya da aracın üstünde birden fazla haciz bulunan ve hacizden kaynaklı borçlarının ödenmesi mümkün olmayan araçlar evraksız şekilde sosyal medya üzerinden pazarlanıyor. Yabancı plakalı ve Türkiye'ye giriş yapmış araçlar da evraksız olarak satılıyor. Emsalleri 3.5 milyon lira olan araçlar 1.1 milyon liradan satışa sunuluyor. Bu tür araçların kesinlikle satın alınmaması gerekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
200 bin liraya lüks cip! Evraksız yasadışı satış yapıyorlar... İşte sosyal medyada otomobil fiyatları

Maddi yükümlülüklerini yerine getiremeyenlere haciz uygulaması devam ediyor. Otomobillerine haciz konan kişiler de araçlarını evraksız olarak değerinin çok altında sosyal medya platformları üzerinden satmaya çalışıyor.

Aracın üzerindeki haciz miktarının yüksek olması, birden fazla kişinin haciz koyması ve borcun ödenme ihtimalinin olmaması nedeniyle araçlar yasadışı şekilde evraksız olarak satılıyor.

200 bin liraya lüks cip! Evraksız yasadışı satış yapıyorlar... İşte sosyal medyada otomobil fiyatları - Resim : 1

BU ARAÇLARA NELER OLUYOR?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER