150 milyar dolarlık pazar Milano’da buluştu

Whirpool birleşmesinin ardından yeni global yapılanmasını 1 Nisan itibarıyla tamamlayan Beko Europe, ilk büyük sınavını İtalya’nın tasarım başkenti Milano’da verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
150 milyar dolarlık pazar Milano’da buluştu

150 milyar dolarlık büyüklüğe sahip global pişirici pazarının yeni trendlerinin belirlendiği Milano Eurocucina 2024 fuarında, dört markası ile alıcı ve tasarımcılarla ürünlerini buluşturdu.

300 BİN KİŞİLiK KATILIM BEKLENİYOR

16-21 Nisan tarihleri arasıda gerçekleşen fuarda markaların gösterileri Milano sokaklarına da taştı. Pandemiden sonraki en yüksek katılım ise bu yıl görüldü. 300 bin kişinin katılması beklenen etkinlikte Beko Europe olarak toplam 2 bin metrekarelik stand alanında ürünlerini sergilediklerini belirten Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Garzanlı, Eurocucina’da bu sene sürdürülebilirlik, kalite, inovasyon ve estetik kavramlarını odağına alan yeni teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturduklarını belirtti. Garzanlı, “Beko, Eurocucina’ya ilk kez 2016’da katıldı. İtalya’da iş yaptığımız şirketler fuara dikkatimizi çekti. İki yılda bir düzenlenen bu fuar, belli kriterlere göre şirketleri kabul ediyor. Bu nedenle çok önemsediğimiz, çok şey öğrendiğimiz bir fuar. Bu yıl Beko markamızın yanı sıra Whirlpool, Indesit ve Hotpoint markalarımızla da Eurocucina’dayız. Beko Europe olarak 1.000 metrekarelik alanda sürdürülebilirlik, ankastre mutfak teknolojileri, yeni tasarım ankastre ürün serileri ve sağlıklı pişirme köşesi konseptlerinde bir tasarım yaptık” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER