11’inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi

11inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
11’inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi

Okçular Vakfı tarafından Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi’nde düzenlenen 11inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmasında 32 ülkeden 400 sporcu mücadele etti. Dün yapılan eleme mücadelelerinin ardından, bugün final mücadeleleri gerçekleştirildi. Organizasyon bu yıl modern okçulukta dünya sıralaması için ilk kez puan verdi.

OKÇULAR VAKFI GENEL MÜDÜRÜ ÖZ: TÜRK BAYRAĞININ DALGALANMASI BİZLER İÇİN GURUR VERİCİ

Dünyanın birçok noktasından sporcuların Fetih Kupası'nda mücadele ettiğini dile getiren Okçular Vakfı Genel Müdürü Ali İhsan Öz, "Organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğu yüzümüze yansımış durumda zaten. Çok güzel bir kalabalıkla, coşkuyla karşılandı. 32 ülkeden 400'e yakın sporcu katıldı. Buradaki kültür çeşitliliğini görebiliyorsunuz. Her sporcu kendine özgü yaylarla atış yaptı. Macaristan'dan, Bosna Hersek'ten, Türki Cumhuriyetlerden, Avustralya'dan, Kanada'dan, Norveç'ten çok sayıda sporcu yer aldı. En sonunda da ödülleri takdim ederek, bu mutluluğa ortak olduk.  Hem menzil hem puta yarışmalarında Türk bayrağının dalgalanması bizler için gurur verici. Yine ödül alan Okçular Vakfı sporcularımız da bulunuyor. Bunun gururunu yaşamaktan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER