1. Lig'de play-off ve küme düşme hesapları son haftaya kaldı!

Trendyol 1. Lig'de 33. hafta maçları aynı anda oynandı. Play-off yarışı ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçlar sonucunda hesaplar son haftaya kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
1. Lig'de play-off ve küme düşme hesapları son haftaya kaldı!

Trendyol 1. Lig'de son akşam oynanan Eyüpspor - Göztepe maçı dışındaki tüm maçlar bugün aynı anda oynandı. Play-off finaline kalacak takım, play-off'a kalacak 4 takım ve küme düşecek takımı yakından ilgilendiren maçların sonuçlarına göre tüm hesaplar son haftaya kaldı.

Haftaya 3. sırada giren Sakaryaspor, evinde Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Tuzlaspor bu galibiyetle düşme hattının hemen üzerine çıktı. Sakaryaspor 57 puanda kalarak son haftaya 3. sırada girdi.

Üçüncülük şansı olan Bodrumspor evinde Kocaelispor'u 3-0 mağlup edip bu şansını son haftaya taşıdı. 55 puanda kalan Kocaelispor'un da son hafta öncesi üçüncülük şansı bulunuyor ancak rakibi Sakaryaspor olacak. Bir diğer üçüncülük şansı olan takım Çorum Fk da Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 56'ya yükseltti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER