Hangi illerde okullar tatil edildi?

Meteorolojinin günlerdir uyarısını yaptığı kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi. Durum böyle olunca bazı illerde yarın başlayacak yüz yüze eğitimler için tatil kararı verildi. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Gelin bu sorunun yanıtına bakalım...

Hangi illerde okullar tatil edildi? - Sayfa 1

15 Şubat günü köy okulları yüz yüze eğitime başlayacak ve böylelikle kademeli olarak yüz yüze eğitime geçişin ilk adımı atılmış olacaktı. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitimin başlaması yeniden aksamış oldu. Bazı illerde okullar yeniden tatil edildi.

114
Hangi illerde okullar tatil edildi? - Sayfa 2

25 Ocak Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatili 15 Şubat Pazartesi günü son bulacak ve yüz yüze eğitimin ilk aşamasına geçilecekti.

Peki hangi illerde okullar tatil edildi?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat'a kadar ara verildiğini bildirdi.

214
Hangi illerde okullar tatil edildi? - Sayfa 3

BURSA'DA YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİŞ 2 GÜN ERTELENDİ

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, 15 Şubatta geçilmesi planlanan yüz yüze eğitimin yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün ertelendiği duyuruldu.

314
Hangi illerde okullar tatil edildi? - Sayfa 4

Bursa’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 15 Şubat Pazartesi günü geçilmesi planlanan yüz yüze eğitimin 2 gün ertelendiği belirtildi. Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve ulaşımda oluşması muhtemel riskler nedeniyle 15 Şubat pazartesi günü yüz yüze eğitime başlanmasına karar verilen resmi ve özel okullar ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı yatılı ve gündüzlü Kuran kurslarının yüz yüze eğitime başlama kararının 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren 2 gün süreyle ertelenmesine, yüz yüze eğitimin ertelendiği okullarımızda eğitime uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine, özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde de eğitime 2 gün ara verilmesine karar verilmiştir denildi.

414