Hangi emekli ne zaman ikramiye alacak? İşte merak edilen detaylar

Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliler için yatan bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran tarihinde hesaplarda olacağını açıkladı. Peki hangi emekli hangi tarihte ikramiyesini alacak? İşte milyonlarca vatandaşı merak ettiği detaylar...

Hangi emekli ne zaman ikramiye alacak? İşte merak edilen detaylar - Sayfa 1

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere bayram ikramiyesinin yatacağı tarihi açıkladı. Emekliler her yıl iki kere Kurban Bayramı ve Ramazan bayramında ikramiye alıyor. İşte detaylar...
 

111
Hangi emekli ne zaman ikramiye alacak? İşte merak edilen detaylar - Sayfa 2

ÖDEME TARİHLERİ BELİRLENDİ 
Bayram ikramiyeleri için takvimlendirme süreci tamamlandı. Ödemeler için tarih belirlendi. Yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkarılan bayram ikramiyeleri için tarih belli oldu.

211
Hangi emekli ne zaman ikramiye alacak? İşte merak edilen detaylar - Sayfa 3

Kabine toplantısı için emekliler için müjdeli haber verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacağını açıkladı.
 

311
Hangi emekli ne zaman ikramiye alacak? İşte merak edilen detaylar - Sayfa 4

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİ 10 HAZİRAN'DA 
Emekli sandığı emeklileri yani memur emeklileri 10 Haziran'da bayram ikramiyelerini alacak. Bağ-Kur yani 4B emeklileri 11 Haziran'da ve SSK üzerinden emekli olanlar ise 12-13-14 Haziran'da bayram ikramiyelerini alacaklar. 10 Haziran'da başlayıp 14 Haziran'a kadar emekliler ikramiyelerini alacaklar.

411