Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı

Haliç Köprüsü Edirne istikametinde meydana gelen kazada alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobil, önce aynı yönde seyir halinde olan hafif ticari araca çarptı. Ardından bariyerlere çarparak alev alan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.

Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı - Sayfa 1

Haliç Köprüsü Edirne istikametinde meydana gelen kazada alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobil, önce aynı yönde seyir halinde olan hafif ticari araca çarptı. Ardından bariyerlere çarparak alev alan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.
 

Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı - Sayfa 2

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Meydana gelen kazada yaralanan sürücü Kadir Uygur’a ilk müdahale kaza yerine gelen ambulansta yapıldı.  

Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı - Sayfa 3

Yapılan alkol testinde 1.52 promil alkollü olduğu tespit edilen otomobil sürücüsü Kadir Uygur, hastaneye kaldırıldı.

 

Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı - Sayfa 4

Kazayı gören başka bir otomobilin sürücü Tahsin Kaya, “Haliç Edirne yönünde gidiyorum. Bu siyah araçtaki arkadaş, sağa sola yalpalayarak gidiyor.