Meizu 21'in özellikleri ve renk seçenekleri sızdı

30 Kasım'da tanıtılacak Meizu 21'in özellikleri ve renk seçenekleri, lansmandan önce internete düştü.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Meizu 21'in özellikleri ve renk seçenekleri sızdı

Meizu, yeni amiral gemisi telefonu Meizu 21'i 30 Kasım'da tanıtmaya hazırlanıyor. Marka tarafından yayınlanan tanıtım görselleri, şu anda standart model üzerinde yoğunlaşarak, Pro modelinin belirtilen tarihte piyasaya sürülmeyebileceğine işaret ediyor. Şimdiye kadar marka, standart modelin ekranı, yonga seti ve pil büyüklüğü hakkında bilgileri doğruladı. Şimdi ise, duyumcu Fenibook tarafından yapılan yeni bir sızıntı, cihazın diğer özelliklerini ortaya çıkardı.

Sızıntıya göre Meizu 21, 156.7 x 75.3 x 7.9mm boyutlarında ve 198 gram ağırlığında olacak. Cihaz, 1080 x 2340 piksel Full HD+ çözünürlüğünde, 120Hz yenileme hızına, 1920Hz PWM karartmaya ve 1800 nit zirve parlaklığa sahip 6.55 inç AMOLED bir ekranla gelecek. Yukarıdaki görselde siyah, beyaz, yeşil ve mor olmak üzere dört renk seçeneği bulunacağı ve arka kabuğun, üçlü kamera kurulumu için bir halka-LED flaşa sahip olacağı görülüyor.

Meizu 21'in özellikleri ve renk seçenekleri sızdı

Cihazın altında, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti bulunacak. Cihaz, Flyme 10.5 kullanıcı arayüzü ile kaplanmış Android 14 işletim sistemi üzerinde çalışacak. 4,800mAh pil kapasitesi ve 80W Super mCharge hızlı şarj teknolojisi ile donatılacak.

Sızıntı, Meizu 21'in ön kamerası hakkında bir bilgi vermiyor. Ancak cihazın, OIS destekli 200 megapiksel Samsung HP3 ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve 5 megapiksel derinlik sensörüne sahip olacağını açıklıyor. Cihaz, ayrıca ultrasonik mTouch ekran içi parmak izi tarayıcı, OneMind 10.5 mEngine Ultra ve çift stereo hoparlör gibi diğer özellikler sunacak.

Meizu 21'in fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip Xiaomi 14 ve iQOO 12'nin başlangıç fiyatı olan 3,999 Yuan'dan (564$) daha düşük bir fiyata sahip olması muhtemel.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER