Günün bomba transfer haberleri! (27 Haziran 2017)

<strong>Galatasaray için Markovic iddiası</strong><br /> <br /> Yeni sezona bambaşka bir kadroyla girmek için yoğun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray'da sürpriz bir isim ortaya atıldı.<br /> <br /> Henüz resmi olarak hiçbir transferi açıklamayan Sarı-Kırmızılı takımın, önceki yıl ezeli rakibi Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic ile ilgilendiği ileri sürüldü.<br /> <br /> <strong>Mancini de peşinde</strong><br /> <br /> İngiliz basınından Mirror'ın haberinde, bonservisi Liverpool'da bulunan Sırp kanat oyuncusuna Cim Bom'un yanı sıra Roberto Mancini önderliğindeki Rus ekibi Zenit'in de talip olduğu ifade edildi.<br /> <br /> <strong>Watford bir adım önde</strong><br /> <br /> Premier Lig takımı Watford'un ise Markovic'in transferinde bir adım önde olduğu kaydedildi. İngiliz ekibinin, 23 yaşındaki futbolcuyu Merseyside temsilcisinden 12 milyon Pound karşılığında renklerine bağlayabileceği dile getirildi.<br /> <br /> <strong>20 milyonluk hayal kırıklığı!</strong><br /> <br /> Liverpool'un 20 milyon Pound'a kadrosuna kattığı Markovic, Anfield'da beklentileri hiç karşılayamadı. Önceki sene ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Sırp oyuncu, geçen sezon ise Sporting Lizbon ve Hull City'de kiralık olarak top koşturdu.<br /> <br /> <br />

Günün bomba transfer haberleri! (27 Haziran 2017) - Sayfa 1
Galatasaray için Markovic iddiası

Yeni sezona bambaşka bir kadroyla girmek için yoğun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray'da sürpriz bir isim ortaya atıldı.

Henüz resmi olarak hiçbir transferi açıklamayan Sarı-Kırmızılı takımın, önceki yıl ezeli rakibi Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Mancini de peşinde

İngiliz basınından Mirror'ın haberinde, bonservisi Liverpool'da bulunan Sırp kanat oyuncusuna Cim Bom'un yanı sıra Roberto Mancini önderliğindeki Rus ekibi Zenit'in de talip olduğu ifade edildi.

Watford bir adım önde

Premier Lig takımı Watford'un ise Markovic'in transferinde bir adım önde olduğu kaydedildi. İngiliz ekibinin, 23 yaşındaki futbolcuyu Merseyside temsilcisinden 12 milyon Pound karşılığında renklerine bağlayabileceği dile getirildi.

20 milyonluk hayal kırıklığı!

Liverpool'un 20 milyon Pound'a kadrosuna kattığı Markovic, Anfield'da beklentileri hiç karşılayamadı. Önceki sene ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Sırp oyuncu, geçen sezon ise Sporting Lizbon ve Hull City'de kiralık olarak top koşturdu.


Günün bomba transfer haberleri! (27 Haziran 2017) - Sayfa 2
Valbuena bastırdı Ghezzal geliyor

Valbuena'nın Lyon'dan arkadaşı olan Rashid Ghezzal'a her fırsatta Fenerbahçe'nin taraftarını ve büyüklüğünü anlatıyor. 25 yaşındaki 10 numara adım adım Kadıköy'e ilerliyor

Sarı-Lacivertli takım, Lyon ile sözleşmesi sona eren Cezayirli futbolcu Rashid Ghezzal'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Ancak bu transfer ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi Valbuena'nın geçtiğimiz sezon takım arkadaşı olan Ghezzal'a her fırsatta Fenerbahçe'yi anlattığı öğrenildi. Valbuena'nın İstanbul'a gelişinde taraftarın coşkusundan çok etkilendiği öğrenilirken, "Bunca yıldır futbol oynuyorum ama böylesine coşkulu bir taraftar görmedim. Buraya gelirsen kral olursun. Senin yeteneklerine güveniyorum" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu bu sözler karşısında etkilendi ve menajerine, "F.Bahçe'yi bekleyelim" dedi.

F.BAHÇE ORTA SAHASI DAHA DA GÜÇLENİR
Fenerbahçe Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde Ghezzal'ın menajeriyle masaya oturacağı bildirildi. Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da Ghezzal'ın transferine onay verdiği öğrenildi. Orta sahaya Mehmet Ekici, Dirar ve Valbuena'yı transfer eden Fenerbahçe olası Ghezzal transferiyle daha da güçlenecek. Özellikle kilit paslarıyla tanınan 25 yaşındaki yıldız futbolcu için Fenerbahçe bonservis ücreti ödemeyecek.
Günün bomba transfer haberleri! (27 Haziran 2017) - Sayfa 3
Rami'nin fiyatı: 6 milyon Euro

Beşiktaş'la ismi anılan bir diğer savunma oyuncusu Adil Rami ile ilgili İspanyol basınında önemli bir bilgi geldi.  Kariyerine La Liga takımlarından Sevilla'da devam eden Rami için Elmundo Deportivo, bonservis bedelinin belirlendiğini yazdı.

Beşiktaş'ın yanı sıra ülkesi Fransa'dan Marsilya'nın da talip olduğu oyuncunun fiyatının 6 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Her iki kulübe de bu rakamı ileten Sevilla'nın, pazarlıkların kızışması için böyle bir harekette bulunduğu konuşuluyor. Hem Beşiktaş hem Marsilya ise fiyatı indirmek için pazarlık yapıyor.
(Fanatik)
Günün bomba transfer haberleri! (27 Haziran 2017) - Sayfa 4
Beşiktaş'tan Arda'ya 14 milyon euro!

Kartal adına Barcelona'yla Vermaelen görüşmelerini yürüten menajer Kees Vos, Arda Turan için de İspanyol kulübüne tamamı 4 yılda ödenecek şekilde, bonuslar dahil toplam 14 milyon euro'yu bulan bir teklif yaptı.  Beşiktaş'ta Barcelona'nın gözden çıkardığı ve yönetici Umut Güner'in geçen hafta nabız yokladığı Arda Turan konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Fikret Orman'ın şartları zorlama kararı aldığı, Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in, "Huzur Beşiktaş'ta" sözleriyle ikna etmeye çalıştığı Arda için Barcelona'ya ilk teklif menajer Kees Vos aracılığıyla gönderildi. Barça ile Vermaelen görüşmelerini de yürüten menajer Vos'un teklifi toplam 14 milyon euro'yu buluyor.

Bu paranın bir bölümü dört yılda ödenecek, bir bölümü ise Beşiktaş'ın şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve Arda'nın oynayacağı maç sayısına göre verilecek.

İspanya'dan gelen bilgilere göre Barcelona teklifi yetersiz buldu ancak pazarlık kapısını kapatmadı.
(Fotomaç)