Yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? Düzce, Sakarya, Bolu’da okullar tatil mi?

Düzce, Bolu ve Sakarya’da hissedilen 45 saniye devam eden 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından okullar tatil edildi. Peki okullar yarın da tatil mi? İşte Valiliklerden yapılan açıklamalar...

F5HABER F5HABER
Yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? Düzce, Sakarya, Bolu’da okullar tatil mi?

Düzce’nin yanı sıra İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, Zonguldak, Karabük, Bartın ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedilen deprem nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi.

yarın okullar tatil mi

DÜZCE’DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ile hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. Hepimize çok geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka'da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Değerli hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.”

BOLU’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, “Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Düzce, sakarya ve boluda okullar yarın tatil mi

YARIN DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Düzce, Sakarya ve Bolu Valiliği tarafından açıklanan ve 23 Kasım Çarşamba günü okulların tatil edilmesinin ardından eğitimin bir günlük aradan sonra devam edeceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER