Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'DNA sonucunu değiştirdiler'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla konuşuluyor. Nebioğlu'nun, “Ablamın babası medya dünyasından çok ünlü biri" açıklaması sonrası Uğur Dündar’ı işaret etmesi, Dündar'ın DNA testi yaptırmasına kadar gitmişti. Sonucu negatif çıkan testin ardından Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

F5HABER F5HABER
Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'DNA sonucunu değiştirdiler'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu son zamanlarda ablası ile ilgili iddiaları ile gündeme geliyor.
Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı henüz ortaya çıkmazken, “Ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" diyen Nebioğlu'nun sözleri sonrasında İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan davanın taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı.
 
DNA sonucu negatif çıkmıştı
Hürriyet'in haberine göre; Nebioğlu’nun ablası Dilara G. tarafından açılan davada, mahkeme DNA testi istedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyleydi:
 
“Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi.”
 
Uğur Dündar: Benim için konu kapanmıştır
Uğur Dündar yaşananlardan sonra şu açıklamayı yapmıştı:
 
“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.”
 
Mahkemeden çıkan karara itiraz edecekler
Metin Akpınar’ın kızı ise iddiasını sürdürerek bir iddiada daha bulundu. Duygu Nebioğlu ise DNA raporunun sonucunun değiştirildiğini öne sürdü. Nebioğlu, ablasının haziran ayında mahkemeden çıkacak karara itiraz etmeye hazırlandığını açıkladı.
 
Nebioğlu: Ben Metin Akpınar’dan önce Uğur Dündar’ı öğrenmiştim
Duygu Nebioğlu “Ben Metin Akpınar’dan önce Uğur Dündar’ı öğrenmiştim. 2008’den beri bildiğim bir konu bu. Kimsenin itibarıyla oynamamaya çalıştık senelerce. Ablamın davası 2 yıldır sürüyor. Ablamı ifşa etmediğim gibi Uğur Dündar’ı da ben ifşa etmedim. Kendisinin açıklamasını gördüm ama ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz. Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz. Elbette bu konuyu kanıtlayacağız annem de ortaya çıkarsa. Kendisi annemle birlikteliğini de inkar etmiş" dedi.
 
Duygu Nebioğlu'nun ablası kim?
Duygu Nebioğlu'nın ablasının İsminin Dilara G. olduğu ortaya çıktı.

Ablasının babası tarafından kabul etmediğini belirten Nebioğlu, "Ben yine Metin Akpınar'la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar'a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum." dedi.
 

SONRAKİ HABER