İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp çarpıntısı şikayetiyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Akşener'in tetkiklerinde bir sorun tespit edilmediği ve bugün taburcu edileceği açıklandı.

F5HABER F5HABER
İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Ankara Güven Hastanesi'ne kaldırıldı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Akşener'in akşam saatlerinde hafif kalp çarpıntısı şikayetiyle Ankara Güven Hastanesi’ne başvurduğunu belirtti. 

Hastaneden yapılan açıklamada da yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği ve Akşener'in bugün taburcu edileceği bildirildi.

"TOPLANTI ESNASINDA ÇARPINTI HİSSETTİĞİNİ İFADE ETTİ"

İYİ Parti yetkilileri hastane önünde Akşener'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Akşener'in akşam saatlerinde parti genel merkezinde bir toplantı esnasında rahatsızlandığını aktardı.

Çömez, şunları söyledi: "Kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine hastaneye gelmeyi uygun gördük ve Güven Hastanesi Acil Servisinde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı, bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir şey yok."

"Meral Hanım'ın bilinen herhangi bir rahatsızlığı var mı?" sorusu üzerine Çömez, "Hayır, sağlık konusunda bir sıkıntısı yok. Son derece sağlıklı." yanıtını verdi.

SONRAKİ HABER