Eylem Tok ve oğlunun yurtdışına kaçmasını organize eden isim tutuklandı

Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada, şüpheli Eylem Tok ile 17 yaşındaki oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheli iş yeri çalışanı Ayşe Ceren S. tutuklandı.

F5HABER F5HABER
Eylem Tok ve oğlunun yurtdışına kaçmasını organize eden isim tutuklandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kaza hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Eylem Tok ve oğlunun yurtdışına kaçmasını organize eden Ayşe Ceren S.'nın tutuklandığını açıkladı.

1 Mart'ta İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen kazada 17 yaşındaki T.C'nin kullandığı araç 3 diğer araca çarpmış ve gerçekleşen kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı.

Gerçekleşen kazadan bir süre sonra T.C'nin annesi yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı ortaya çıkmıştı. Oğlu ve kendisi için yakalama kararı çıkartılan Eylem Tok, oğlunun kendisinden habersiz bir şekilde arabayı aldığını söylemiş ve oğlunun darp edilebileceği ihtimalinden korktuğu için yurt dışına kaçtıklarını belirtmişti.

Skandal kazayla ilgili her gün tüyler ürpertici yeni detaylar ortaya çıkarken T.C ve annesi Eylem Tok'un yurtdışına kaçmasına yardım eden kişinin Bülent Cihantimur’un kurumsal iletişim uzmanı olan Ayşe Ceren S. olduğu iddia edilmişti.

Gazeteci Emrullah Erdinç'ten bugün Eylem Tok davası ile ilgili yeni bir bilgi geldi! Erdinç, Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybetmesinden sonra anne Eylem Tok ile oğlu T.C.’nin yurtdışına kaçmasını organize ettiği iddia edilen Ayşe Ceren S. tutuklandığını açıkladı.

Erdinç, açıklamasında "Bülent Cihantimur’un kurumsal iletişim uzmanı olan Ayşe Ceren S., sabah gözaltına alınmıştı. Sorgusunun ardından savcılığa çıkartılan Ayşe Ceren S. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı." ifadelerini kullandı.





 

SONRAKİ HABER