Eve girenler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı! Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş

Trabzon'da uzun bir süre haber alınamayan Kamil İkinci ve Zeynep İkinci çifti evlerinde ölü olarak bulundu. Ekipler yaptıkları incelemede Kamil İkinci'nin eşi Zeynep İkinci'yi vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi.

F5HABER F5HABER
Eve girenler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı! Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş

Olay, Çaykara ilçesinin Hurmalık Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Çaykara'da, Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olan Kamil İkinci ile aynı hastanede hemşire olan eşi Zeynep İkinci mesaiye gelmeyince iş arkadaşları merak edip telefonla aradı. Çift telefonları açmayınca ailelerine haber verildi.

KANLAR İÇİNDE YERDE BULUNDULAR

İkinci çiftçinin yakınları geldikleri sitede çiftin oturdukları dairenin kapısının ziline bastı. Kapı açılmayınca polise haber verildi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla girilen evde Kamil ve Zeynep İkinci, yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, silahla vurulduğu saptanan İkinci çiftinin hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Eve girenler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı! Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş - Resim : 1

EŞİNİ VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETMİŞ

Ekipler, adamın eşini vurduktan sonra intihar ettiği şüphesi üzerinden yoğunlaşırken, yapılan incelemeler sonuç verdi. Kamil İkinci'nin eşi Zeynep İkinci'yi tabancayla vurup öldürdükten sonra, aynı silahla başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Eve girenler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı! Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş - Resim : 2

TARTIŞMA SESİ DUYULDU

Olay yerinde ifadelerine başvurulan komşuların, çiftin aralarında tartışma sesleri duydukları ancak silah sesi duymadıkları öğrenildi. Çift, kapsamlı otopsilerinin ardından toprağa verilecek.

SONRAKİ HABER