Erdoğan'dan açıklama: Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı!

Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan açıklama: Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı!

Beyoğlu AK Parti İl Başkanlığı önünde bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanıp hastanede hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, Fatih Camii'nde ikindi namazının ardından ebediyete uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Erdoğan'dan açıklama: Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 1

Törende konuşma yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Şu anda musallada bulunan Hakk'a uğurladığımız kardeşimiz, dava arkadaşımız. Her nefis ölümü tadacaktır. Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Fatma Sevim yol ve dava arkadaşımız dün akşam bir kaza ile ebediyete uğurlanacak. 40 yaşında genç bir evladımız, kızımız. Haberi aldığımızda adeta vurulmuşa döndük.

Ben bütün yol arkadaşlarına bütün dava arkadaşlarına sabr-ı cemil diliyorum. Haklarınızı helal ediniz. Ben inanıyorum ki, Fatma Sevim kızımız inşallah bu yolda o ebedi aleme Rabbimin müjdesine ulaşcak şekilde gidecek. Bütün ailesine de en kalbi hislerimle sabırlar diliyorum.

SONRAKİ HABER