Bayram tatilinizde gidebileceğiniz rotalar

Bayram tatilinizi gezerek ve eğlenerek değerlendirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bu bayramda nerelere gidebileceğiniz konusunda sizlere bazı önerilerimiz olacak. Üstelik gideceğiniz yerlerde gezmeniz gereken doğal ve tarihi alanlar listesini nasıl hazırlayacağınızdan da söz edeceğiz. Hazırsanız başlayalım!

F5HABER F5HABER
Bayram tatilinizde gidebileceğiniz rotalar

Yunanistan 

Bu bayram tatilinde komşumuzu ziyaret etmeye ne dersiniz? Yunanistan, uçak ile kısa zamanda varabileceğiniz yerlerin başında geliyor. Bu sayede tatil vaktinizi daha fazla gezmeye ayırabilirsiniz.  Antik Agora, Akropolis ve Parthenon gibi pek çok gezi noktası bulunan Yunanistan’da keyifli, eğlenceli ve dolu dolu bir bayram tatili geçirmeniz mümkün olacaktır. Peki, Yunanistan uçak bileti fiyatları nedir? İşte bu sorunun yanıtı için doğrudan Pegasus internet sitesine tıklayın. Hemen uçak bileti ara ve satın al diyerek biletinizi yüz güldüren fiyata alabilirsiniz. Pegasus, Atina’ya en konforlu şekilde ulaşmanızı sağlayacak uçuş seferleri için gayet düşük bilet fiyatları sunuyor. 

Barselona 

Bayram tatili için rotanızı çevirebileceğiniz en eğlenceli yerlerden biri de Barselona olabilir. Mimari yapılarının çok eski dönemlerden kalmış olması, lezzetli yemekleri, müziğin sokaklarından hiç eksik olmaması ve özellikle de Flamenko dansları ile Barselona size muhteşem bir bayram tatili yaşatabilir. Elbette mutlaka Katalan mimar Antoni Gaudi imzasını taşıyan eserleri de görmelisiniz. Doğal güzellikleri ile de ön plana çıkan Barselona’ya en uygun fiyatla uçak bileti almanız mümkün! Yapmanız gereken sadece Pegasus internet sitesine uğrayarak biletinizi online satın almanız olacak. 

Kıbrıs 

Elbette listemizde yavru vatan da yer alıyor. Kıbrıs, bayram tatillerinde en sık gidilen ülkelerin başında geliyor. Eğlenceli ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan Kıbrıs’ta hem tarihi hem de doğal güzellikler eşliğinde bir tatil yaşayabilirsiniz. Plajda güneşlenme ve antik kentler arasında geçmişe yolculuk yapma fırsatınız da olacak. Kıbrıs’ın ünü ülke sınırlarını aşan yemeklerinin tadına bakma şansını yakalayacak olmanız da cabası… Sonuç olarak bayram tatili rotaları arasında bulunan Kıbrıs’ın son derece güçlü bir seçenek olduğunu kabul edelim. 

Bodrum

“Yurt dışına çıkmak istemiyorum” diyorsanız önerimiz Bodrum olacak. Tüm yılın yorgunluğundan ve stresinden kısa zamanda arınmanızı sağlayacak olan Bodrum’da harika bir bayram tatili geçirebilirsiniz. Son derece lüks otellerde konaklayabilir ve uçak biletinizi de Pegasus’tan alarak konforlu bir seyahat süreci geçirebilirsiniz. Bodrum dendiğinde ilk akla gelen genellikle deniz, kum ve güneş oluyor. Ancak gezilecek yer sayısı da çok fazla olan bir tatil bölgesidir. Dolayısıyla denize girmeseniz bile bu şahane bölgede harika zaman geçirebilirsiniz. Bayram tatillerinde sıklıkla tercih edilen bir yer olduğunu unutmayın. Bu nedenle kısa zamanda biletinizi alın ve otelinizi de seçerek rezervasyonunuzu yapın. 

Mardin

Biraz otantik ve biraz da bol bol gezmeli bir tatil planlıyorsanız hiç tereddüt etmeden seçebileceğiniz yerlerin başında Mardin geliyor. İnternetten online olarak basit bir araştırma yapmanız durumunda Mardin’de gezilecek yerler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Mardin sadece yurt içinden değil yurt dışından da çok sayıda misafiri ağırlayan kentlerimizden biridir. Gayet konforlu otel seçenekleri de sunuyor ve aynı zamanda uçak bileti fiyatları da makul rakamlardan oluşuyor. Bu nedenle düşük bir bütçe ile bayram tatili yapmak isteyenler için de Mardin’in cazip bir tercih olacağını eklemek gerekir. 

İzmir 

Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olan İzmir de seçenekleriniz arasından size göz kırpıyor. İzmir’de bayram tatilinizi gayet keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak pek çok yer bulunuyor. Öncelikle tercihinizi sadece tatil beldelerinden yana yapmak zorunda olmadığınızı belirtmeliyiz. Kent merkezinde konaklayarak da şehrin en güzel yerlerini gezebilir ve İzmir’in kendine has Ege mutfağının yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Aynı zamanda kültür ve sanat aktivitelerine katılma şansınızın da olduğunu eklemeliyiz. İzmir, kültür ve sanat etkinlikleri açısından da ön plana çıkıyor ve böyle bir tatil planlayanlar için de cazip bir seçenek olmayı başarıyor. Aynı zamanda Foça, Urla, Çeşme gibi popüler tatil beldelerine gitmeyi de seçebilirsiniz. 

Marmaris 

En güzel manzaralara eşlik ederek bir tatil yapmayı düşünüyorsanız Marmaris seçeneği üzerinde durun! Marmaris’in koylarını gezerek bile tatilinizi değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda gezilecek yer sayısı çok fazla olan bölgelerden biridir ve bu sayede zamanınızı gayet verimli bir şekilde kullanmanız da mümkün olur. Marmaris’e seyahat etmek için ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini merak ediyor musunuz? O halde yanıt için hemen şimdi Pegasus internet sitesine tıklamanızı öneririz. 

Pegasus, bayram tatilinde de uçak bileti için en düşük rakamlar sunmaya devam ediyor. Hem yurtiçi hem de yurt dışı seyahatleriniz için zamanında havalanan ve zamanında varan Pegasus uçuşlarını tercih edebilir, düşük fiyatla uçak bileti almanın keyfini siz de yaşayabilirsiniz. Bu arada check in işleminizi de internet sitesinden online olarak yapabileceğinizi aktaralım. Bayram tatili için artık planlarınızı netleştirme, rotayı belirleme ve uçak biletini de hemen uygun fiyata alma zamanı! Bilet fiyatlarındaki indirimleri mutlaka gözden geçirin.  

SONRAKİ HABER