Bakan Güler duyurdu: 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz!

Bakan Güler yaptığı açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları ile mağara, barınak, petrol tesislerinden oluşan 78 hedef imha edilmiş, 77 terörist etkisiz hale getirilmiştir" ifadelerini kullanıldı.

F5HABER F5HABER
Bakan Güler duyurdu: 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in açıklamalarından satır başları:

12 Ocak günü 9 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralarımıza acil şifalar diliyorum. Saldırılara anında karşılık verilmiş ve temas esnasında 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Irak'ın Kuzeyi'ndeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleriyle Suriye'nin Kuzeyi'nde düzenlenen hava harekatlarıyla bölücü terör örgütü tarafından kullanılan mağara, sığınak ve petrol tesislerinden oluşan 78 hedef imha edilmiştir, toplam 77 terörist de etkisiz hale getirilmiştir.

Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır. Terörle mücadelemiz tek bir terörist kalmayana kadar artan tempoyla devam edecektir. Terörle mücadelemiz başta PKK/YPG, FETÖ ve DEAŞ olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı terörü kaynağında yok etme konseptiyle artan tempoyla tek bir terörist kalmayana kadar azim ve kararla devam edecektir. 

SONRAKİ HABER