Gönül Dağı yeni sezon fragmanı izle! Gönül Dağı efsanesi geri döndü!

Gönül Dağı dizisi hayranlarının beklediği bomba haber geldi. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 65. bölümde sezon finali ile ekranlara ara vermişti. TRT 1’in Gönül Dağı efsanesi yeni sezon yayın tarihinin kararını verdi. Şimdi rakipleri düşünsün diyelim ve haydi gelin Gönül Dağı 3. sezon tanıtımını inceleyelim….

Gönül Dağı yeni sezon fragmanı izle! Gönül Dağı efsanesi geri döndü! - Sayfa 1

Gönül Dağı dizisinden seyircilerine müjdeli haber geldi. Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın paylaştığı TRT 1’in rekortmen yapımında şafak sona erdi! Gönül Dağı yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Gönül Dağı 3. sezon ilk tanıtımı şimdiden oldukça fazla ilgi gördü.

121
Gönül Dağı yeni sezon fragmanı izle! Gönül Dağı efsanesi geri döndü! - Sayfa 2

Gönül Dağı 2 sezondur bozkır hikayeleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile TRT 1 ekranlarında tozu dumana kattı. Sezon finalinde Dilek’in ölümüyle seyirciyi yasa boğan Gönül Dağı dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

221
Gönül Dağı yeni sezon fragmanı izle! Gönül Dağı efsanesi geri döndü! - Sayfa 3

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran haberden sonra bir diğer müjde de peşinden geldi! Seyirciyi ekran başından kaldırmayan Gönül Dağı yeni sezonuyla 3 Eylül Cumartesi günü seyircisi ile bulaşacak!

321
Gönül Dağı yeni sezon fragmanı izle! Gönül Dağı efsanesi geri döndü! - Sayfa 4

Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde ani bir kararla projeden ayrılan Dilek karakteri herkesi şoke etmişti.

421