Gönül Dağı Dağı dizisi yapımcılarından olay karar; Bir değil tam 6 ayrılık birden

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı 80. Bölüm sonrasında büyük bir kriz yaşanıyor. İşte kadroya veda eden 6 isim ve detaylar…

Gönül Dağı Dağı dizisi yapımcılarından olay karar; Bir değil tam 6 ayrılık birden - Sayfa 1

3. sezonuyla TRT 1 ekranlarında milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Gönül Dağı dizisi yeni bölüm yine duygu dolu sahnelerle izleyicinin karşısına çıktı.

114
Gönül Dağı Dağı dizisi yapımcılarından olay karar; Bir değil tam 6 ayrılık birden - Sayfa 2

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz AybayÖznur Yağcı, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin gibi birbirinden önemli isimler rol alıyor.

214
Gönül Dağı Dağı dizisi yapımcılarından olay karar; Bir değil tam 6 ayrılık birden - Sayfa 3

Her bölümde önemli bir karakterin hikayesinin yer aldığı Gönül Dağı dizinden gelen haberler herkesin keyfinin kaçıracak gibi duruyor.

314
Gönül Dağı Dağı dizisi yapımcılarından olay karar; Bir değil tam 6 ayrılık birden - Sayfa 4

Yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yaparak reyting sıralamasındaki yerini iyice garantileyen Gönül Dağı dizisinde ayrılık depremi yaşanacak.

414