Gelinini öldürüp testereyle parçalara ayırmıştı: Cezası belli oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçalayıp, çöp poşetleri içinde otomobilin bagajına koyan kayınpeder Fehmi Adsız, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gelinini öldürüp testereyle parçalara ayırmıştı: Cezası belli oldu - Sayfa 1

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde fabrikada çalışan Tolgahan Atsız, Kırgızistan uyruklu Ayat Adsız ile evlenip, annesi Seher ve emekli babası Fehmi Adsız ile aynı evde yaşama başladı. İddiaya göre, 2 çocuk sahibi olan Kırgız uyruklu Ayat Adsız ile oğlunun, evlenmesine karşı çıkan Seher ve Fehmi Adsız arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.

115
Gelinini öldürüp testereyle parçalara ayırmıştı: Cezası belli oldu - Sayfa 2

11 Ekim 2021 günü Fehmi Adsız, oğlunun işte olduğu, eşi ve büyük torunun da dışarıda bulunduğu sırada gelini ile yine tartıştı. Tartışma sırasında Fehmi Adsız, banyoda bulunan gelini Ayat Adsız’a, mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Ayat, saldırıya karşı kendisini korumak isterken ikili arasında arbede yaşandı. Fehmi Adsız, yere yatırdığını gelinini 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

215
Gelinini öldürüp testereyle parçalara ayırmıştı: Cezası belli oldu - Sayfa 3

Ardından kol ve bacaklarını testere ile kesip, evlerinin önünde park halindeki otomobilin bagajına çöp poşetler içinde bıraktı. Fehmi Adsız, gelininin banyoda bulunan vücudunun diğer kısımlarını kesemeden eşi Seher Adsız eve geldi.

315
Gelinini öldürüp testereyle parçalara ayırmıştı: Cezası belli oldu - Sayfa 4

Kocasının gelinini bıçaklayarak öldürdüğünü söylemesi üzerine Seher Adsız'ın durumu komşularına bildirmesi üzerine polise haber verildi. Gözaltına alınan Fehmi Atsız, tutuklandıktan sonra, Çorlu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘müebbet hapis’ istemiyle dava açıldı.

 

415