Geleceğin elektrikli aile otomobili; Kia EV9 gözlerimizi alıyor

Kia, EV6 ile elektrikli otomobilini tanıtmış üst düzey donanım ve modern tasarım anlayışıyla ilgililerinin beğenisine sunmuştu. Şu sıralar Kia elektrikli otomobillerine bir yenisini daha ekledi. Üstelik bu otomobil tam 7 kişilik bir aile otomobili! İşte detaylarıyla karşınızda EV9..

Geleceğin elektrikli aile otomobili; Kia EV9 gözlerimizi alıyor - Sayfa 1

Güney Kore'nin dev markası Kia, EV6 ile mevcut elektrikli otomobil dünyasına heyecan veren bir tasarım ortaya çıkardı. Ancak çıkardığı modelin Crossover olması pekte mümkün gibi görünmüyor Güney Kore markasının Crossover yapmamak istemesinin sebebini bilmiyoruz.

112
Geleceğin elektrikli aile otomobili; Kia EV9 gözlerimizi alıyor - Sayfa 2

Makul bir fiyatla alıcılara sunulan çekici bir EV güç aktarma organı sunduğundan dolayı Kia, otomobil alıcıları için bir hit olduğunu her zaman bizlere gösteriyor. Ayrıca durum ne olursa olsun, gereksiz yerlere stok yapan kendini akıllı sanan bayilerin aksine Kia, bunu yapmıyor.

212
Geleceğin elektrikli aile otomobili; Kia EV9 gözlerimizi alıyor - Sayfa 3

SUV otomobil hayranları kendilerine bu modeli almak istediğinde geçtiğimiz yıl Kia, tarafından çıkarılan EV9'u Telluride'in elektrikli versiyonunu gördük.

312
Geleceğin elektrikli aile otomobili; Kia EV9 gözlerimizi alıyor - Sayfa 4

Tam üretim versiyonunu 2023 yılında göreceğiniz bu model hakkında bildiğiniz bilgiler sayesinde beklentilerimizin ne olduğu konusunda net bir fikre sahip olmamız konusunda bir artıya sahibiz.

412