Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı - Sayfa 1

Olay, Hürriyet Mahallesi 279 Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kerim Ö. ile amcası Turan Ö. arasında miras sebebiyle tartışma çıktı. Turan Ö., konuşmak için ağabeyi olan Ramazan Ö.'nün evine geldi. 

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı - Sayfa 2

Tartışma burada büyüyerek kavgaya dönüştü. 68 yaşındaki Turan Ö. yanında getirdiği silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ramazan Ö. (72) ile oğlu Kerim Ö., torunları Kerem Ö. ve Ömer Ö. yaralandı. Ateş açan Turan Ö. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. 

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı - Sayfa 3

Yaralılardan Ramazan Ö.'nün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Kerim Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği, Kerem Ö. ve Ömer Ö.'nün ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, sokağı emniyet şeridiyle kapatarak güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı binada detaylı incelemelerde bulundu. Ekipler kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.