Sağanak ve dolu tarım arazilerini vurdu

Yurdun birçok bölgesinde dün sağanak ve dolu etkili oldu. Ankara'nın bazı ilçelerinde dolu tarım arazilerine zarar verdi. Kırıkkale, Aydın ve Isparta'da ise yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

GASTE24 GASTE24
Sağanak ve dolu tarım arazilerini vurdu

Ankara’nın Beypazarı, Bala, Ayaş ve Elmadağ ilçelerinde etkili olan dolu çevreyi beyaza bürüdü. Bazı sürücüler araçlarının zarar görmemesi için köprü altlarında bekledi. Dolu, ekili arazilere zarar verdi. 

Sağanak ve dolunun etkili olduğu şehirlerden biri de Kırıkkale oldu. Şehir merkezinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Keskin ilçesinde ise yağan dolu nedeniyle tarım arazileri zarar gördü.

Aydın ve Isparta'da da sağanak nedeniyle ulaşım zaman zaman aksadı. Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER