Galatasaraylı Zaha'dan eleştirilere yanıt: Yüzde 100'ümü vermem beklenemez

Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha performansına yapılan eleştirilere anlam veremiyor. Galatasaray'da 4 aylık sakatlıktan kurtularak sahaya döndüğüne vurgulayan Zaha, eleştirilere yanıt verdi.

Galatasaraylı Zaha'dan eleştirilere yanıt: Yüzde 100'ümü vermem beklenemez - Sayfa 1

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren Galatasaraylı takımın orta saha oyuncusu Wilfried Zaha, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Galatasaraylı Zaha'dan eleştirilere yanıt: Yüzde 100'ümü vermem beklenemez - Sayfa 2

Zaha, sezon başından bu yana 47 maç oynadıklarını, bu maçların 14-15'inde ilk 11'de forma giyme şansı bulduğunu söyledi.

Galatasaraylı Zaha'dan eleştirilere yanıt: Yüzde 100'ümü vermem beklenemez - Sayfa 3

Sezon başında hazırlık kampı geçirmediğini ve sakat olduğunu belirten Zaha, "Uzunca bir süre oynayamadım. Buna rağmen 15 maça baktığımızda 9 gol attım. Sakatlıktan iyi bir geri dönüş olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Galatasaraylı Zaha'dan eleştirilere yanıt: Yüzde 100'ümü vermem beklenemez - Sayfa 4

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymenin kendisi için inanılmaz bir deneyim olduğuna dikkati çeken Zaha, "Takım olarak Avrupa'da en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık. Takım deneyimi de burada devreye girdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptığımız düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.