Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu hamlesi

Listesinde birçok ismi bulunduran Galatasaray yönetimi, özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun teklifler alması sonrasında arayışa geçti. Sarı-kırmızılıların listesinde sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek isimlerden olan Ferdi Kadıoğlu da var.

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu hamlesi - Sayfa 1

Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, son dönemde birlikte hareket etme kararı alırken gündeme bomba gibi bir transfer haberi düştü. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu sarı-kırmızılı ekibin listesine girdi.

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu hamlesi - Sayfa 2

Fotomaç'ta yer alan habere göre Ferdi'nin menajeri Rob Janssen ilk tur görüşmelerinde oyuncusunun Fenerbahçe'de devam etmesine sıcak bakmadıklarını söyledi. 

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu hamlesi - Sayfa 3

İkinci tur görüşmelerin milli arada yapılması planlanıyor. Fenerbahçe yönetimi ise, ortak noktada buluşup Ferdi'nin sözleşmesini ocak ayından önce uzatmayı hedefliyor.

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu hamlesi - Sayfa 4

Ancak başta Championship ve Fransa olmak üzere birkaç takım Ferdi Kadıoğlu ile ciddi şekilde ilgilenmeye başladı. FIFA kurallarına göre şu dönemde yapılacak herhangi bir teklif can yakabilir. O yüzden Ferdi'nin tüm talipleri temkinli.