Galatasaray'da şok edici ayrılık : İtalyanlar Icardi'yi duyurdu

İtalya'da 21 yıl sonra Serie A'ya yükselen Como, gelecek sezon üst sıraları zorlayacak güçlü bir kadro kurmak için düğmeye bastı ve transfer döneminde listesinin başına Galatasaray'dan Mauro Icardi'yi yazdı.

Galatasaray'da şok edici ayrılık : İtalyanlar Icardi'yi duyurdu - Sayfa 1

Gelecek sezon İtalya Serie A'da mücadele edecek Como'nun Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'yi transfer listesine aldığı iddia edildi.

Galatasaray'da şok edici ayrılık : İtalyanlar Icardi'yi duyurdu - Sayfa 2

La Provincia'da yer alan habere göre, 21 yıl aradan sonra Serie A'ya yükselen Como, gelecek sezon güçlü bir kadro ile mücadele etmek istiyor. İtalyan ekibinin hücum hattı için transfer listesinde yer alan isimlerden birinin de Galatasaray'da gösterdiği başarılı performans ile spot ışıklarını üzerine çeken Mauro Icardi olduğu öne sürüldü.

 

Galatasaray'da şok edici ayrılık : İtalyanlar Icardi'yi duyurdu - Sayfa 3

KESENİN AĞZINI AÇABİLİRLER

Haberin detayında Arjantinli yıldızın, Como Gölü kıyısında aktif yatırımları olduğu hatırlatılırken Como'nun hücumdaki diğer adaylarının Leicester City'den Jamie Vardy ile bonservisi Inter'de bulunan ve bu sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçiren Joaquin Correa olduğu belirtildi.

Galatasaray'da şok edici ayrılık : İtalyanlar Icardi'yi duyurdu - Sayfa 4

Diğer yandan Galatasaray'da mutlu olduğu bilinen Mauro Icardi'nin, teklifin resmileşmesi durumunda Como'ya teşekkür ederek olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Arjantinli yıldızın ligde bir kez daha şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediği biliniyor.