Galatasaray'da Fatih Terim aday olacak mı?

Son dönemde ismi kulislerde sıkça geçen Fatih Terim'in kararı merakla bekleniyor. Camianın önde gelen isimlerinden destek gören Fatih Terim’in üzerinde uzlaşılması halinde seçime girebileceği belirtiliyor.

Galatasaray'da Fatih Terim aday olacak mı? - Sayfa 1

Galatasaray'ın mayıs ayında yapılacak genel kurul toplantısı için geri sayım sürerken gözler başkan adaylarında... Şu ana kadar Burak Elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca adaylığını açıkladı. Divan Başkanlığı'nı bırakan Eşref Hamamcıoğlu da hazırlık yapıyor. Aday çok ama üzerinde uzlaşılan, camiayı sürükleyecek bir isim henüz ortada yok. 

Galatasaray'da Fatih Terim aday olacak mı? - Sayfa 2

İşte bu noktada Fatih Terim'in ismi kulislerde sıkça geçmeye başladı. Camianın önde gelen isimlerinin, 'Başkan adayı' olması için tecrübeli hocanın kapısını çalmaya başladığı öğrenildi.

Galatasaray'da Fatih Terim aday olacak mı? - Sayfa 3

Sözleşmesi sona eriyor
Fotomaç'ın aktardığı habere göre; Mustafa Cengiz yönetimiyle 2+3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin ilk 2 yıllık bölümü sezon sonunda bitiyor. 

Galatasaray'da Fatih Terim aday olacak mı? - Sayfa 4

Daha önce "Benim işim saha içinde" diyen başarılı çalıştırıcının, futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet verdiği Galatasaray'a başkan olmayı belki de ilk kez ciddi ciddi düşünmeye başladığı ifade ediliyor. Ahmet Ocaklı, Ahmet Yüce, Erden Timur, Yurdeşen Karahasan gibi önemli isimlerden tam destek alan Fatih Terim'in 'çatı adayı' olarak önerilmesi halinde aday olabileceği gelen haberler arasında.