Galatasaray Fenerbahçe derbisine damga vuran karar: Eski hakemler çarpıcı yorumlar!

Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 yendi. Karşılaşmada Fenerbahçeli futbolcu Djiku'nun 21. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi tartışma konusu olurken eski hakemler pozisyonu değerlendirdi.

Galatasaray Fenerbahçe derbisine damga vuran karar: Eski hakemler çarpıcı yorumlar! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği mücadeledeki tartışmalı pozisyonlar, beIN Sports ekranlarında yayınlanan Trio programında  Deniz Çoban, Bahattin Duran ve Bülent Yıldırım, büyük tartışma yaratan Djiku'nun kırmızı kartını yorumladı.

113
Galatasaray Fenerbahçe derbisine damga vuran karar: Eski hakemler çarpıcı yorumlar! - Sayfa 2

SARI KARTLAR KARAR DOĞRU MU?

Bahattin Duran: Djiku'nun hareketi net sarı kart, tartışmasız. Hakem, Barış Alper Yılmaz ile Osayi Samuel'in olayı kendi içinde hallettiğini görmedi. Pozisyonun devamını görmediği için iki futbolcuya sarı kart gösterdi.

Deniz Çoban: Kartı çok çabuk çekmesi çok iyi. Barış Alper Yılmaz ve Osayi Samuel'in işi sonradan tatlıya bağlaması onları kurtarmaz. Kart görmeleri gerekiyorsa kart görürler.

213
Galatasaray Fenerbahçe derbisine damga vuran karar: Eski hakemler çarpıcı yorumlar! - Sayfa 3

Bülent Yıldırım: Djiku ilk girişiminde başarılı olamadı. İkincisinde el yüze oldu, bu hareket sarı kart. Arkada çatışma esnasında hoca yanlış ikiliyi seçti ve Barış Alper Yılmaz ile Osayi Samuel'e sarı kart gösterdi.

313
Galatasaray Fenerbahçe derbisine damga vuran karar: Eski hakemler çarpıcı yorumlar! - Sayfa 4

DJIKU'NUN KIRMIZI KARTI DOĞRU MU?

413