Galatasaray'a Alex Telles müjdesi

Galatasaray'ın bir sonraki satışına pay koyduğu Alex Telles için Juventus, Real Madrid ve Atletico Madrid devreye girdi.<br />

Galatasaray'a Alex Telles müjdesi - Sayfa 1

Galatasaray'ın bir sonraki satışına pay koyduğu Alex Telles için Juventus, Real Madrid ve Atletico Madrid devreye girdi.

Galatasaray'a Alex Telles müjdesi - Sayfa 2

Galatasaray'ın 3 yıldır beklediği Alex Telles transferi, sezon sonunda gerçekleşebilir. Atletico Madrid, Porto'da forma giyen Alex Telles için serbest kalma bedeline denk gelen 40 milyon Euro'yu ödemeyi planlıyor. Anlaşma gerçekleşirse Galatasaray bu transferden pay alacak.

İspanyol basınından Diario AS sitesinin haberine göre Porto'nun sol beki Alex Telles, yaz transfer dönemi öncesi Atletico Madrid'in transfer listesine girdi.

Galatasaray'a Alex Telles müjdesi - Sayfa 3
GALATASARAY 4 MİLYON EURO KAZANACAK

Porto, Alex Telles ile ilgilenen Juventus, Real Madrid ve Atletico Madrid'den serbest kalma bedeli olan 40 milyon Euro'yu istiyor. Transfer tamamlanırsa Galatasaray bu satıştan yüzde 10 pay alacak. Sarı kırmızılılar böylelikle 4 milyon Euro'yu kasasına koyacak.
Galatasaray'a Alex Telles müjdesi - Sayfa 4

Filipe Luis'in sözleşmesini uzatmayan Atletico Madrid, bu pozisyonu Alex Telles transferi ile doldurmayı hedefliyor. Atletico Madrid bu transferi rakiplerine kaptırırsa Nicolas Tagliafico, Alex Grimaldo ve Jose Luis Gaya gibi isimlerden birini kadrosuna katacak.

(Futbol Arena)