Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!

Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' - Sayfa 1

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen seri penaltı atışları sonucu turnuvadan elendi.
 

110
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' - Sayfa 2

Fenerbahçe'den Konferans Ligi'nden elenmesinin ardından eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrildi. Tecrübeli teknik adamın Olympiakos maçındaki oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri topladı. Özellikle Fred'in oyundan alınması şaşkınlığa neden olmuştu.
 

210
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' - Sayfa 3

Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçına çevrilirken teknik direktör İsmail Kartal, Brezilyalı yıldız ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...
 

310
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' - Sayfa 4

YARINI DÜŞÜNDÜ BUGÜNÜ KAYBETTİ 
Konferans Ligi’nde Yunanistan’ın Olympiakos takımına elenen, ligde de Galatasaray’ın ardından gelen Fenerbahçe’de en çok eleştirilen isim olan Teknik Direktör İsmail Kartal, yarını düşünürken bugünü unuttu. Kartal’ın yönetimindeki sarı-lacivertliler bu nedenle rakibi karşısında başarılı olamadı.

410