Fox'tan reyting hamlesi! Başrol önce öldürüldü, sonra diriltildi

FOX TV'nin yaz dizisi reytinglerde gerilere gidince çareyi senaryoda aramaya başladı. Yeni sezonun başlamasıyla fenomen diziler de ekrana döndü. Her gün kanallar arasında kıyasıya yarış var. Yaz dizileri bu yarışta bir bir kan kaybederken devam edenlerin de senaryoları garipleşiyor...

Fox'tan reyting hamlesi! Başrol önce öldürüldü, sonra diriltildi - Sayfa 1

Yeni sezon dizilerinin başlamasıyla reyting sıralamasında gerilere giden Tozluyaka çareyi senaryoyu abartmakta buldu. Tozluyaka yeni fragmanında öldü sanılan başrol ortaya çıktı.

112
Fox'tan reyting hamlesi! Başrol önce öldürüldü, sonra diriltildi - Sayfa 2

SENARYO NASIL DEĞİŞTİ?

Vefa'nın ölümünün araştırılması ve katilin Cemre oluşunun ortaya çıkmasıyla dizide konu tükenmesi yaşanacağı düşünülüyordu. Ancak senarist yön değiştirdi. Cemre dizide katilken ölen genç oldu. Yani suçluyken mağdura döndü.

212
Fox'tan reyting hamlesi! Başrol önce öldürüldü, sonra diriltildi - Sayfa 3

İZLEYİCİ ÖLÜMÜNE İKNA OLDU!

Son bölümlerde Tozluyaka'da görünmeyen Cemre'nin bu kadar çabuk unutulmasına isyan edildi. İzleyenler Cemre karakterinin önemine vurgu yaptı. Ve birden yeni fragmanla dilekler kabul oldu.

312
Fox'tan reyting hamlesi! Başrol önce öldürüldü, sonra diriltildi - Sayfa 4

CEMRE ORTAYA ÇIKTI

Cemre(Ecem Çalhan) fragmanda göründü ve dosta düşmana intikam yeminini haykırdı. Böylece intikam için gelen Cemre'nin ortadan kayboluşunun mizasen olduğu anlaşıldı.

412