FOX bombayı patlatıyor! Kuruluş Osman'a rakip geliyor

ATV'nin en sevilen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman dizisine rakip bir dizi geliyor. Yeni dizi oğluyla birlikte ülkesinden kaçmak zorunda kalan genç bir hayatta Yeni yapımın senaryosu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur tarafından kaleme alınacak. Dizinin başrollünde bomba isimler var. Gelin detaylara birlikte bakalım.

FOX bombayı patlatıyor! Kuruluş Osman'a rakip geliyor - Sayfa 1

FOX ekranlarında Adım Farah isimli yeni bir dizi başlıyor. Arjantin’de çok izlenen La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanan Adım Farah dizisi iki dev oyuncuyu buluşturuyor.

119
FOX bombayı patlatıyor! Kuruluş Osman'a rakip geliyor - Sayfa 2

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Adım Farah dizisi O3 Medya film tarafından hazırlanacak. Yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizide, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor.

219
FOX bombayı patlatıyor! Kuruluş Osman'a rakip geliyor - Sayfa 3

Şimdi gelelim oyunculara! Çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman ve Çöp Adam gibi yapımlara kafa tutacak dizinin başrollerinde Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisi var.

319
FOX bombayı patlatıyor! Kuruluş Osman'a rakip geliyor - Sayfa 4

Güney Amerika'da popüler hale gelen Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin bu projede buluşması bu bölgeyi sallayacak gibi duruyor. Sosyal medyada yapılan İspanyolca ve Portekizce paylaşımlar bunu gösteriyor.

419