Formula araçları yola çıktı

13-14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan F1 Türkiye Grand Prix öncesi tanıtım filmi çekildi. Formula araçları Avrasya Tüneli'nden Anadolu Yakası'na geçti.

Formula araçları yola çıktı - Sayfa 1

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1, 13-14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. F1 Türkiye Grand Prix öncesi tanıtım filmleri de çekilmeye başlandı.
 

111
Formula araçları yola çıktı - Sayfa 2

Formula 1’in 9 yıl aradan sonra yeniden takvimine eklediği İstanbul Park, 13-14-15 Kasım tarihlerinde yarışlara ev sahipliği yapacak. F1 Türkiye Grand Prix'i öncesinde İstanbul'da 3 gün sürecek bir tanıtım filmi organize edilmişti. Çekimlerin ilk günü Avrasya Tüneli'nde yapıldı.

211
Formula araçları yola çıktı - Sayfa 3

Avrasya Tüneli kullanıldı

Formula 1 öncesinde Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı himayesinde tanıtım filmi çekildi. Formula araçları bir ilki gerçekleştirerek Avrasya Tüneli'nden Anadolu Yakası'na geçti. Çekimlere yarın ve çarşamba günü devam edilecek.

311
Formula araçları yola çıktı - Sayfa 4

Bazı yollar trafiğe kapatılacak

10 Kasım Salı günü, 08.30 - 11.45 saatleri arasında Avrasya Tünel Son Çıkış Çatladıkapı’ya gelmeden U dönüşü kapatılacak. Yine Sahilyolu Sirkeci istikameti, Aksakal Sokak'tan Çatladıkapı istikameti, Gülhane içerisinden Sahil Kennedy Caddesi istikameti, Sirkeci Meydan’dan Sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu istikameti kapalı olacak.

411