Ford 38 bin liraya varan indirim yaptı! Akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı

Ford Focus, Ford Puma, Ford Kuga ve Ford EcoSport Kasım ayı fiyat listesi yayınlandı. Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara cazip kampanyalar sunan Ford, 38 bin liraya varan indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen sıfır otomobil düşünenleri şöyle alalım…

Ford 38 bin liraya varan indirim yaptı! Akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 1

Vatandaşlar sıfır araç fiyatlarını araştırıyor. Kimi otomobil markaları zam üstüne zam yaparken kimileri de tüketicisine çeşitli fırsatlar ve indirimler sunuyor.

141
Ford 38 bin liraya varan indirim yaptı! Akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 2

Daha önceki haberlerimizde Kia, Fiat, Renault, Toyota, Volkswagen, Hyundai gibi markaların Kasım ayı fiyat listelerini siz değerli okurlarımızla paylaşmıştık. Bugünkü konuğumuz ise ABD'li Ford.

241
Ford 38 bin liraya varan indirim yaptı! Akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 3

Ülkemizde sevilen otomobil markalarının başında yer alan Ford dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Haydi gelin Ford'un rakiplerini kızdıracak bu hamlesini birlikte inceleyelim...

341
Ford 38 bin liraya varan indirim yaptı! Akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 4

Piyasada modern tasarımları, bütçe dostu motorları ve aksesuarlarıyla özel bir yeri olan Ford Kasım ayına kampanyasına özel Ford Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model araç alımlarında geçerli yüzde 2 peşin alım indirimi uygulamaya başladı.

441