Fiat bu modeli sadece 389 bin TL yaptı; Bu fiyata böyle bir araba yok!

Otomobil piyasasının lider markalarından Fiat, güncel listesiyle şaşırtmaya devam ediyor. Ülkemizde oldukça beğenilen İtalyan otomotiv üreticisi Fiat, fiyat listesiyle yüzleri güldürecek. Peki Ekim ayında sıfır km 2022 Fiat Egea Sedan, HB, Cross ve SW modelleri kaç lira oldu? Gelin detayları birlikte inceleyelim.

Fiat bu modeli sadece 389 bin TL yaptı; Bu fiyata böyle bir araba yok! - Sayfa 1

Otomobil piyasasındaki gelişmeleri sizler için takip etmeye devam ediyoruz. Ekim ayına girmemizle birlikte otomobil markaları birbiri ardına sıfır araba fiyat listesini baştan aşağı yeniledi.

145
Fiat bu modeli sadece 389 bin TL yaptı; Bu fiyata böyle bir araba yok! - Sayfa 2

Bildiğiniz gibi pandemi, savaş, çip krizi ve tedarik sorunu derken uygun fiyatlı otomobil bulmak artık imkansız. İşte tam bu noktada araç satın almak isteyen ancak bütçesi yetmeyenlerin imdadına Fiat yetişiyor.

245
Fiat bu modeli sadece 389 bin TL yaptı; Bu fiyata böyle bir araba yok! - Sayfa 3

Bu haberimizde Türk kullanıcısının göz bebeği Fiat Egea Cross, Fiat Egea Sedan, Fiat Egea HB, Fiat Egea SW, fiyatlarındaki müthiş listeyi hazırladık.

345
Fiat bu modeli sadece 389 bin TL yaptı; Bu fiyata böyle bir araba yok! - Sayfa 4

Hazırladığımız listede en ucuz Fiat Egea 389.900 TL'den kapıyı açarken ailenin en pahalı modeli ise 738.900 TL ile Egea Cross Lounge oluyor.

445