Fiat bu modeli 374 bin liradan satmaya başladı; Listeye bakmayan pişman olur!

Otomobil markalarından peş peşe zam haberleri gelirken İtalyan otomotiv üreticisi Fiat şaşırtmaya devam ediyor. Sıfır otomobil almak isteyenlere duyuralım; Fiat, Sedan aracını 374 bin liraya satıyor. Yeni yıl gelmeden yani otomobil fiyatları yükselmeden Fiat Egea Sedan, HB, Cross, SW, 500, 500L, 500X, Panda fiyatlarına mutlaka göz atmalı.

Fiat bu modeli 374 bin liradan satmaya başladı; Listeye bakmayan pişman olur! - Sayfa 1

Sıfır otomobil almak isteyenler dikkat bu haber size. Fiat marka sıfır otomobil almak isteyenler için güzel bir seçenek var. Markanın en ucuz modeli 374 bin liradan satılıyor. Peki aralık ayında sıfır km 2022 Fiat 500, 500L, 500X, Panda, Egea Sedan, HB, Cross ve SW modelleri kaç lira oldu? Gelin detayları birlikte inceleyelim.

156
Fiat bu modeli 374 bin liradan satmaya başladı; Listeye bakmayan pişman olur! - Sayfa 2

Otomobil almak isteyenler fiyatların ne zaman düşeceğini bekliyor. ÖTV matrahlarında yapılan düzenlemeler, kısa süreli kampanyalar vs. araç fiyatlarını etkilemiyor. Rakamlar yükseldikçe yükseliyor. Artık 500 bin altında yalnızca bir kaç model araç kaldı, onları da tedarik sıkıntısı sebebiyle bayilerde bulmak mümkün değil.

256
Fiat bu modeli 374 bin liradan satmaya başladı; Listeye bakmayan pişman olur! - Sayfa 3

Arz talep dengesinin bozulması, çip krizi, hammadde sıkıntısı, döviz kuruna endeksli fiyatlar, nedeniyle Türkiye'de otomobil almak bir çok vatandaş için hayal haline geldi.

356
Fiat bu modeli 374 bin liradan satmaya başladı; Listeye bakmayan pişman olur! - Sayfa 4

Otomobildeki vahim tablo herkesin malumu ancak sıfır araba sahibi olmak isteyenler de güncel fiyatları yakından takip ediyor. F5 Haber olarak sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

456