Fenerbahçe'ye transferde kötü haber!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Yeni sezona Çaykur Rizespor galibiyeti ve Hatayspor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da bir yandan sürüyor. Transfer dönemi kapanmadan kadrosunu güçlendirmeye devam etmek isteyen sarı-lacivertlilerde gündem forvet transferi... Sarı-lacivertlilere dev derbi öncesi kötü bir haber geldi. İşte detaylar ve son gelişmeler...

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! - Sayfa 1

Golcü futbolcu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe son olarak Tanzanyalı futbolcu Samatta'yı bonservisiyle birlikte transfer etmişti.

 

111
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! - Sayfa 2

Teknik Direktör Erol Bulut ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda sarı-lacivertliler kadroya bir forvet daha katmak için girişimlerini sıklaştırmıştı.

 
 

211
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! - Sayfa 3

EROL BULUT'TAN İTİRAF

Süper Lig'in 2. haftasında evinde Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut, hücum konusunda yetersiz olduklarını söylemişti.

311
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! - Sayfa 4

Bulut açıklamasında, "Rakibin kalemizde bir tane pozisyonu yok. Ancak hücum konusunda gösterdiğimiz performans yetersiz. Futbolcularımızın sahada çalıştıklarımızı göstermesi gerekiyor. Maraton uzun.

 

411