Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesini Hamit Altıntop verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Londra'da birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Merih Demiral ve Cengiz Ünder'in performansını yorumlayan Hamit Altıntop, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Mesut Özil hakkında da konuştu. Altıntop, Fenerbahçelilere müjdeli haberi verdi....

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesini Hamit Altıntop verdi! - Sayfa 1

TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Londra'da düzenlenen Liderler Haftası'na katıldı. Burada Goal muhabiri Naziir Kinsella'nın sorularını yanıtlayan eski milli futbolcu, Mesut Özil'in olası Türkiye transferi, Franck Ribery, Cengiz Ünder ve Merih Demiral'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesini Hamit Altıntop verdi! - Sayfa 2

"CENGİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Cengiz Ünder farklı bir yetenek. Hücuma dönük, gol atabilen bir oyuncu. Bizim için çok özel bir isim..

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesini Hamit Altıntop verdi! - Sayfa 3

Sakatlıklardan yana biraz şanssızlık yaşıyor ama daha genç ve onun yeteneklerine güveniyoruz. Bu tip oyunculara destek veriyor, onları eğitiyoruz. Onun gibi oyuncuların sayısını artırmak istiyoruz. Yetenekli isimlere sahibiz ama daha fazlası olmalı. Daha rekabetçi bir kadroya sahip olmalıyız.

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesini Hamit Altıntop verdi! - Sayfa 4

"GERİ DÖNECEK"

Son yılların tartışmalı ismi Mesut Özil hakkında da konuşan Altıntop, yıldız oyuncunun Türkiye'ye transfer ihtimali üzerine şu demeçleri verdi: