Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler elden gidiyor; Duyan herkes şoke oldu

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı 10 numara Arda Güler'den kötü haber geldi. Genç futbolcu ile yeniden sözleşme imzalamak için harekete geçen sarı-lacivertli kulüp Güler'in babasıyla bile anlaşmaya varmıştı. Ancak kulislerde konuşulanlara göre Arda Güler'in Fenebahçe'den gitmesi an meselesi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler elden gidiyor; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 1

Henüz 18 yaşında bile olmayan Arda Güler parlamaya devam ediyor. Yaşından büyük başarılar elde eden genç yıldız için ortaya atılan iddia herkesi şoke etti. 

111
Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler elden gidiyor; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 2

Sözleşmesinde bulunan madde gereği bir sezonda en az 1500 dakika A takımda oynama zorunluluğu bulunan Arda Güler'in şu an için istenen süreyi alamaması taraftarları tedirgin etmişti.

211
Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler elden gidiyor; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 3

Sarı-lacivertli kulüp yeni sözleşme için harekete geçmiş hatta babasıyla anlaşma bile sağlanmıştı. Fakat ortaya atılan iddia herkesi şoke etti. 

311
Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler elden gidiyor; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 4

Fenerbahçe, Arda Güler ve ailesiyle yeni kontrat için prensip anlaşmasına varmıştı. 25 Şubat tarihinde 18 yaşına girecek Arda Güler ile 5 yıllık yeni mukavele yapılacağı öğrenilmesinin ardından menajerinin araya girdiği iddia edildi.

411