Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Maçta 1-0 öne geçen sarı-lacivertli takım üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 2-2 tamamladı. Lider Galatasaray'la puan farkı 4'e çıkarken şampiyonluk yolunda büyük hasar alan Fenerbahçe'nin Sivas maçı sonrası kritik detay ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, 4 Eylül Stadyumu’nda Sivasspor ile kozlarını paylaştı. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakada Cihan Aydın düdük çaldı. Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Volkan Ahmet Narinç üstlendi.
 

116
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor - Sayfa 2

MAÇIN İLK 11’LERİ 
Sivasspor sahaya Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Poungouras, İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz, Koita, Menig, Manaj 11’yle çıkarken, Fenerbahçe ise Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko kadrosuyla maça başladı.

216
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor - Sayfa 3

FENERBAHÇE YIKILDI 
Sarı-lacivertliler öne geçtiği maçta Sivasspor’la 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Fenerbahçe'nin gollerini 45+2'nci dakikada Fred ile 80'inci dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Sivasspor'da fileleri 57'nci dakikada Fode Koita ve 90+4'üncü dakikada penaltıdan Rey Manaj havalandırdı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 86, Sivasspor ise 45 puana yükseldi.

316
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor - Sayfa 4

HAFTAYA DERBİDE RAKİP BEŞİKTAŞ 
Sivasspor, Süper Lig'de gelecek hafta Konyaspor'u konuk edecek. Fenerbahçe ise kritik maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak.

416