Fenerbahçe'nin penaltısı için flaş sözler... Erman Toroğlu son noktayı koydu!

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı. Sarı-lacivertlilerin kazandığı penaltı ve Karagümrük'ün gördüğü 2 kırmızı kart çok tartışılmıştı. Usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında bu pozisyonlar için flaş ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Fenerbahçe'nin penaltısı için flaş sözler... Erman Toroğlu son noktayı koydu! - Sayfa 1

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı. Sarı-lacivertlilerin kazandığı penaltı ve Karagümrük'ün gördüğü 2 kırmızı kart çok tartışılmıştı. Usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında bu pozisyonlar için flaş ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

 
 

115
Fenerbahçe'nin penaltısı için flaş sözler... Erman Toroğlu son noktayı koydu! - Sayfa 2

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü ilk yarısını 1-0 yenik durumda tamamladığı müsabakada 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 
 

215
Fenerbahçe'nin penaltısı için flaş sözler... Erman Toroğlu son noktayı koydu! - Sayfa 3

BİR SEZON İÇİNDE DEPLASMAN GALİBİYETİ REKORU

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük müsabakasıyla ligde deplasman galibiyeti rekorunun yeni sahibi oldu. Süper Lig tarihinde deplasmanda en uzun süre maç kazanan (12) takım olan sarı-lacivertliler, devam eden bir sezonda ise şu ana dek en çok üst üste 9 müsabakadan galibiyetle ayrılmıştı.

315
Fenerbahçe'nin penaltısı için flaş sözler... Erman Toroğlu son noktayı koydu! - Sayfa 4

Daha önce 2010-2011 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde son 9 deplasman maçını kazanmayı başaran sarı-lacivertliler, Galatasaray'a ait olan (2002-2003) 9 maçlık rekoru egale etmişti.

 
 

415