Fenerbahçe'nin başına bela oldu! İsmail Kartal 'yeter' dedi, işte o isimler...

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertliler, ara transfer döneminde kadrosunu Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü gibi yıldızlarla güçlendirirken, bir yandan da gözler ayrılıklara çevrildi. Birçok oyuncuyu takımdan gönderen Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal, o yıldızlara kapıyı gösterdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin başına bela oldu! İsmail Kartal 'yeter' dedi, işte o isimler... - Sayfa 1

Sarı lacivertliler, ara transfer döneminde kadrosunu Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü gibi yıldızlarla güçlendirirken, bir yandan da gözler ayrılıklara çevrildi.
 

113
Fenerbahçe'nin başına bela oldu! İsmail Kartal 'yeter' dedi, işte o isimler... - Sayfa 2

Birçok oyuncuyu takımdan gönderen Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal, devre arası transferinin bitmesine kısa bir süre kala o futbolcular konusunda da kararını verdi. İşte tüm detaylar...
 

213
Fenerbahçe'nin başına bela oldu! İsmail Kartal 'yeter' dedi, işte o isimler... - Sayfa 3

Devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala sarı-lacivertliler çalışmalarına hız verdi. F.Bahçe Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattı ve arka alanı güçlendirdi.
 

313
Fenerbahçe'nin başına bela oldu! İsmail Kartal 'yeter' dedi, işte o isimler... - Sayfa 4

Miguel Crespo, Samet Akaydın, Emre Mor, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz gibi oyuncuları ise daha fazla forma şansı bulabilmeleri açısından kiralık olarak gönderdi.
 

413