Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu!

Sezon başında Fenerbahçe'deki yardımcı antrenörlük görevinden sürpriz bir şekilde ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu.

Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu! - Sayfa 1

Futbolculuk kariyerine son verdikten sonra Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevine başlayan Volkan Demirel, sezon başında sarı lacivertlilerden ayrılık kararı almıştı. Başkan Ali Koç'la birlikte kameraların karşısına geçerek Fenerbahçe'ye veda eden Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu.

110
Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu! - Sayfa 2

Ajansspor'da yer alan habere göre; Volkan Demirel, yayıncı kuruluş Bein Sports'ta yorumculuk yapmak için anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasındaki gerginlikten sonra Volkan Demirel'in bu kararı vermesi dikkat çekti.

210
Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu! - Sayfa 3

19 YIL SONRA AYRILDI

2002'de transfer olduğu Fenerbahçe'nin kalesini uzun yıllar koruyan Demirel, 2019'da aktif futbol hayatına son vermişti. Sarı lacivertlilerde bu sezonun başına kadar teknik kadroda yer alan Demirel ile yollar sezon başında ayrılmıştı.

310
Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu! - Sayfa 4

İŞTE VOLKAN DEMİREL'İN VEDA SÖZLERİ:

Buraya çok futbolcular geldi, çok antrenörler geldi. Hepsinin gelişinde bir basın toplantısı düzenlendi ama ilk defa bir futbolcu, eski bir futbolcu, çalışan ayrılırken basın toplantısı düzenleniyor. Bana vberilen bu önem için teşekkür ediyorum. 20 yıl önce buraya geldiğimde delikanlı, ne yapacağını henüz bilmeyen, adımlarını atmaya korkan bir çocuk vardı. Ama şimdi 40 yaşında, ne yapacağını bilen bir Volkan var. Hedeflerim var. Gideceğim yolda bunu da anlayacaksınız.

410