Fenerbahçe'de kriz patlak verdi! Antrenmana bile çıkmadı

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekipte Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi başladı. Sarı-kırmızılılarda bayram havası eserken, sarı-lacivertlilerde sorunlar katlanarak büyüyor. İsmail Kartal'ın takımla bağları koparken yıldız isim antrenmana bile çıkmadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kriz patlak verdi! Antrenmana bile çıkmadı - Sayfa 1

Fenerbahçe’de hem teknik heyet hem de oyuncular son ana kadar ellerinden geleni yapacaklarını düşünürken, Galatasaray derbisi için geri sayım sürüyor. Konyaspor deplasmanında kaybettiği iki puanla şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe’de önce Kayserispor, ardından da Galatasaray derbisi öncesi sorunlar giderek artıyor.
 
 

112
Fenerbahçe'de kriz patlak verdi! Antrenmana bile çıkmadı - Sayfa 2

Mutlu sona ulaşmak için adeta geri sayıma geçen sarı-kırmızılılar çok moralli ve eksiği yok. Sarı-lacivertli takımda ise durum tam tersi...
 

212
Fenerbahçe'de kriz patlak verdi! Antrenmana bile çıkmadı - Sayfa 3

Önce Ziraat Türkiye Kupası’ndan, ardından da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne havlu atılması, son olarak da ligde şampiyonluğun mucizelere kalması futbolcuların morallerini dibe indirmiş durumda.
 

312
Fenerbahçe'de kriz patlak verdi! Antrenmana bile çıkmadı - Sayfa 4

Teknik Direktör İsmail Kartal ile oyuncular arasında da iplerin koptuğu öğrenildi. Bu kadar sorunun yanında derbi öncesi Fenerbahçe’de sakatların artması sorunları adeta ikiye katladı.
 

412