Fatih Terim'in Mauro Icardi atağını canlı yayında açıkladı: 'Ciddi boyutlarda'

Yunan gazeteci Gatas, dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi. Gatas'ın verdiği bilgilere göre, Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'ye ilgi duyuyor.

Fatih Terim'in Mauro Icardi atağını canlı yayında açıkladı: 'Ciddi boyutlarda' - Sayfa 1

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray yeni sezon için de kolları sıvarken, yapılacak transferlerin yanında bazı isimlerle de yolların ayrılması planlanıyor.

Fatih Terim'in Mauro Icardi atağını canlı yayında açıkladı: 'Ciddi boyutlarda' - Sayfa 2

"NİYETİMİZ BU TAKIMLA DEVAM ETMEK"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada transfere dair de ipuçları verirken "Bütün oyuncularımın kalmasını istiyorum. Tekrar bir takım oluşturmak bir süreç alıyor. Niyetimiz bu takımla devam etmek." ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim'in Mauro Icardi atağını canlı yayında açıkladı: 'Ciddi boyutlarda' - Sayfa 3

TERİM'İN EKİBİNDEN ICARDI BOMBASI

Tüm bunlar yaşanırken Yunanistan'da yayın yapan ERT TV'de dün gece yayınlanan Spor Pazarı isimli programa bağlanan Yunan gazeteci Aris Gatas, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un Mauro Icardi ile ilgilendiğini duyurdu.

Fatih Terim'in Mauro Icardi atağını canlı yayında açıkladı: 'Ciddi boyutlarda' - Sayfa 4

Gatas ayrıca, "Panathinaikos bunu başarır ve Mauro Icardi'yi Süper Lig 1'e getirirse, gerçekten çok büyük bir transfere imza atmış olacak" ifadelerini kullandı.